Winnaars van de Green Seats PEC-Vitesse

"Wat een fantastische ervaring!", "Prachtige plekken direct aan het veld!" Zo maar een paar reacties van vorige winnaars van de Green Seats. Elke thuiswedstrijd zijn er 4 kaarten te winnen voor VIP-plekken op onze Green Seats. Maar wat zijn de Green Seats eigenlijk en hoe zijn deze plekken tot nu toe bevallen bij de winnaars? Larissa van Dijk, die de plekken tijdens PEC Zwolle - Vitesse won, vertelt over haar ervaring.

De Green Seats bij PEC Zwolle - Vitesse

Wat zijn de Green Seats eigenlijk?

De Green Seats zijn vier VIP-plekken, mogelijk gemaakt door PECPOWER. Voorspel jij de juiste uitkomst in de challenge en win je tickets voor deze fantastische plekken? Dan mag jij, samen met 3 vrienden, plaats nemen op deze comfortabele, overdekte plaatsen, direct aan het veld. Je kan de sporters bijna aanraken! Daarnaast krijg je een hapje, een drankje én toegang tot het supportershome, om na de wedstrijd nog even na te borrelen.

Foto vanaf de Green Seats tijdens PEC Zwolle - Vitesse

Winnares Larissa van Dijk vertelt

Larissa van Dijk won de 4 plaatsen op de Green Seats tijdens de thuiswedstrijd van PEC Zwolle tegen Vitesse. Ze nam haar opa, vader en zusje mee. "Het was echt een hele mooie ervaring", vertelt de trouwe PEC Zwolle-supporter.

Ze vervolgt: "Normaal zit ik altijd met mijn vader in vak 12, maar vanaf de Green Seats beleef je de wedstrijd heel anders. Het was heel erg leuk om mee te maken. We werden heel goed ontvangen en na afloop van de wedstrijd hebben we nog wat gedronken in het spelershome. Ik ben zelfs met een paar spelers op de foto gegaan".

Kortom, ondanks de 1-2 heeft het viertal erg genoten.