De spelregels

Voor de PECPOWER-game gelden een aantal spelregels. Lees ze hieronder op je gemak door.

HOE ZIET DE GAME ERUIT?

Tot de aftrap van elke thuiswedstrijd van PEC Zwolle, kun je voorspellen wie Man of the Match wordt. Goed voorspeld? Dan maak je kans op 4 vip-plekken in het MAC³PARK stadion.

WAT KAN IK WINNEN?

Als je deelneemt aan de game, maak je kans op vier zogeheten field seats. Deze vip-plekken bevinden zich vlakbij de dug-out van de PEC Zwolle-spelers. Als je wint, mag je de plekken alleen bezetten tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd van PEC Zwolle.

HOE BEPAALT PECPOWER WIE MAN OF THE MATCH IS?

De Man of the Match wordt aan het einde van iedere wedstrijd bekendgemaakt. PEC Zwolle bepaalt - volgens bepaalde regels - wie dit is. PECPOWER volgt PEC Zwolle hierin.

WANNEER WORDT DE WINNAAR BEKENDGEMAAKT?

De winnaar van de vip-plekken wordt in de week na de thuiswedstrijd, bekendgemaakt. Hij/zij krijgt automatisch een persoonlijk bericht. Niet gewonnen? Niet getreurd! Speel nog een keer mee en maak weer kans.

HOE VAAK MAG IK MEEDOEN?

Je kunt elke thuiswedstrijd van PEC Zwolle eenmaal meespelen. Vraag jouw vrienden ook om mee te doen en vergroot zo je winkans.

MAG IK KIEZEN NAAR WELKE WEDSTRIJD IK GA ALS IK HEB GEWONNEN?

Helaas niet. De wedstrijd die je mag bezoeken, is van tevoren bepaald. Ben jij op de speeldatum verhinderd? Dan krijgt een andere deelnemers de plekken.