De spelregels van de PECPOWER challenge

Ingewikkeld is het niet en toch gelden voor de challenge van PECPOWER een aantal regels. Lees ze hieronder door zodat je goed op de hoogte bent.

Hoe ziet de challenge eruit?

Tot de aftrap van elke thuiswedstrijd van PEC Zwolle, kun je voorspellen wie de meest energieke speler van de wedstrijd wordt. Ook kun je eindstand voorspellen. Heb je beiden goed voorspeld? Dan maak je kans op 4 vip-plekken langs de lijn of mooie andere prijzen.

Wat kan ik winnen?

Als je mee doet aan de challenge maak je kans op een plek voor jou en 4 vrienden, op de green seats. De green seats zijn vip-plekken langs de lijn bij een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere mooie prijzen te winnen zoals de voetbalschoenen van een PEC-speler of een rondleiding door het stadion voor 10 personen.

Wat is een green seat?

Een green seat is een fantastische vip-plek langs de lijn in het MAC³PARK stadion. Vanaf de green seat geniet je optimaal van een prachtige wedstrijd. En dat naast de spelers van PEC Zwolle! Natuurlijk wordt je vriendelijk ontvangen en krijg je tijdens de rust een drankje. Je geniet van deze mooie plekken samen met 3 vrienden of familieleden!

Hoe bepaalt PECPOWER wie de meest energieke speler is?

Elke speler maakt kans om de meest energieke speler van de wedstrijd te worden: van keeper tot spits. Bij de keeper kijken we naar het aantal reddingen en bij de verdedigers naar hun mate van inspanning. Bij de middenvelders houden we het aantal gelopen kilometers in de gaten en bij de aanvallers draait alles om het aantal sprints.

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

Op de dinsdag na de thuiswedstrijd van PEC Zwolle wordt de winnaar van de challenge bekendgemaakt. Dit gebeurt via www.pecpower.nl en de social mediakanalen van PECPOWER.

Hoe vaak mag ik meedoen?

Je kunt elke thuiswedstrijd van PEC Zwolle eenmaal meespelen. Vraag jouw vrienden ook om mee te doen en maak zo meer kans op een van de prijzen!

Mag ik kiezen naar welke wedstrijd ik ga als ik heb gewonnen?

Als je de 4 plekken op de green seats hebt gewonnen, kun je naar een vooraf bepaalde thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Je kunt niet zelf bepalen naar welke wedstrijd je wilt. Als je niet kunt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. De prijzen zijn daarnaast niet inwisselbaar voor geld.